Home  

Pinsen 2002

Endelig skulle jeg ud og prøve min Combi-Camp for første gang!

En af de ting jeg glemte at få med var kameraet, så der er desværre ingen billeder fra turen.

Jeg ankom til "Feddet" lørdag den 18. maj kl. 14 i flot solskinsvejr. Første problem var at stikket til el ikke passede, men jeg kunne heldigvis låne et stik hos lejrchefen. Til gengæld bad han mig om at flytte lidt væk fra naboen, hvilket betød at jeg kom til at holde på et stykke skrående græs, under et træ. Desværre havde jeg ikke tænkt på at tage noget med til at ligge under det ene hjul. Resultat = sengen var ikke i vatter, men det var dog ikke så slemt at jeg faldt ud af sengen.

Ud over ovenstående var der ikke problemer med med at slå CC op. Til gengæld tog det godt 2 timer at få forteltet rejst. Instruktionsbogen var meget dårlig, det virkede som om den var skrevet til folk der var vant til at sætte et telt op, og det har jeg ikke prøvet de sidste 30 år (siden min glorværdige tid som spejder). Til gengæld sørgende jeg for underholdningen for naboerne i et par timer ;) Da de 2 timer var gået, stod jeg stadig med 3 stænger som jeg ikke kunne begribe, hvad skulle bruges til. Mysteriet løste sig dog næste morgen, efter at jeg have sovet på det.

Jeg havde kun taget en sommerdyne med, og det resulterede i en noget kold nat. Desværre have jeg ikke tænkt på at 7-8 grader i 1 meters højde føles anderledes i en teltvogn end i en lejlighed på 1. sal. Men man lærer heldigvis af sine fejltagelser ;)

På grund af den kolde nat valgte jeg at køre hjem til Frederiksberg for at hente en vinterdyne. At køre i alt 170 km for at slippe for at fryse kan måske virke fjollet, men jeg kan love, at det var turen værd!

Søndag morgen begyndte det at regne fra morgenstunden, og det holdt først op igen mandag morgen. Uheldigvis holdt jeg under et grantræ, så det dryppede ned et par timer ekstra. Her fik jeg igen lært noget nyt - lad være med at holde under et træ, også fordi det afsætter nogle grimme spor på teltdugen. Jeg ved godt at det ikke er alle træer der er lige slemme, men jeg må konstatere at grantræer efterlader spor.

Heldigvis holdt det op med at dryppe ved 10-tiden om mandagen, så teltet var tørt da jeg kørte hjem kl. 14, i øvrigt netop det tidspunkt hvor solen begyndte at skinne igen.

Min oplevelse af Feddet var ellers positivt. Personalet var venligt, og den nye sanitetsbygning var flot og fungerede fint. Det var rart ikke at skulle nå et bad på 3 min.!

Selv om det var en noget kold og regnfuld tur, har jeg ikke opgivet at være campist. Næste udfordring bliver en tur til Alsace i NØ-Frankrig.